Hail Meikokusai !

Music by Dr. Anton D. Luiten
                           Words by George Pruitt

1. Come, true friends let's join our voices, Sing It loud and clear.
    She's our cherished Alma Mater, always hold her dear.
    Frontier spirit be our guide, Soul of the pioneer.
    She's our treasure and our pride, Hail Meikokusai.
  2. Our school days too quickly pass us , Soon we'll come of age.
    With a brave heart we will go forth , all the world's our stage.

以下のリンクから音源のダウンロードもできます。
ダウンロード(ファイル形式:mp3/サイズ:3.4 MB)

ページの上部へBack to Top